Rechtshulp

Machtigingsformulier Mobilisation

Download hier het machtigingsformulier voor Mobilisation.


Vraagstukken omgevingsvergunning

Download hier alle aanvraagstukken inzake de omgevingsvergunning (23 items).


Rechtsbijstand

Om de komst van één van ’s werelds grootste mestverwerkingsfabrieken in Oss tegen te houden zijn verschillende bewoners begonnen met het inschakelen van hun rechtsbijstandsverzekering. Omdat wij allemaal het gezamenlijk belang hebben dat deze fabriek er niet komt, roepen wij iedereen op hetzelfde te doen.

De dossiers van mensen die een verzekering hebben bij Centraal Beheer Achmea, Interpolis, CNV, FBTO of Avero worden vanuit één kantoor behartigd.

Als je besluit om je rechtsbijstandsverzekering in te schakelen via één van bovenstaande verzekeraars, refereer dan naar dossiernummer R212663896. Nieuwe dossiers kunnen zodoende “gekoppeld” worden (met behoud van privacy!) waardoor de juridische ondersteuning beter is georganiseerd en extra kracht wordt bijgezet. Ook wanneer je je verzekering niet bij bovengenoemde verzekeraars hebt afgesloten is dit aan te raden.

Update (6 juni ’16 – 16.15u): ook bij verzekeraar ARAG is een aanmelding gedaan. Zodra hiervan een dossiernummer bekend is, wordt dit via deze site bekendgemaakt.